Astăzi, pe 28 aprilie 2024, la ora 14:00, comuna Hudești a fost martora unui moment istoric în viața politică locală: primarul Viorel Atomei și-a depus oficial candidatura pentru cel de-al nouălea mandat consecutiv  și echipa de consilieri Într-o demonstrație de continuitate și angajament față de locuitorii săi, Atomei a făcut acest pas hotărât pentru a continua să servească comunitatea cu aceeași pasiune și dedicație.Cu sprijinul senatorului Trufin Lucian și al ministrului Marius Budăi, precum și al întregii echipe PSD Botoșani, ei își propun să continue parcursul de succes al comunei Hudești. Atomei are încrederea că echipa sa este câștigătoare și că va primi votul de încredere al locuitorilor săi, datorită realizărilor și angajamentului său față de comunitate.

Prin prezența senatorul Trufin Lucian a ministrul Marius Budăi, împreună cu ceilalți reprezentanți politici Consilierii Județeni Galia Hrimiuc și Galan  Gabriel  își arată angajamentul față de progresul și dezvoltarea comunei Hudești. Este un semnal clar că aceste figuri politice de frunte sunt alături de primarul Atomei în eforturile sale de a aduce beneficii și îmbunătățiri pentru locuitorii comunei. Viorel Atomei obține nu doar susținerea din partea comunității locale, ci și recunoașterea și sprijinul la nivel județean și național. Acest lucru subliniază importanța proiectelor și realizărilor sale pentru întregul județ Botoșani și pentru agenda politică națională.

                                                                                                                Un Nou Capitol în Istoria Administrativă a Hudești-ului

Cu 8 mandate deja la activ, Viorel Atomei a devenit o figură emblematică în peisajul politic local. Angajamentul său față de progresul și dezvoltarea comunității este recunoscut și apreciat de locuitorii săi, iar această nouă candidatură marchează începutul unei noi etape în povestea de succes a comunei Hudești.

     Prin depunerea candidaturii sale pentru cel de-al nouălea mandat, Viorel Atomei reafirmă angajamentul său de a servi comunitatea cu aceeași pasiune și devotament care l-au caracterizat de-a lungul anilor. Este un lider dedicat, ale cărui acțiuni sunt mereu ghidate de interesul și binele locuitorilor săi.Cu o viziune clară și un plan bine stabilit pentru viitorul comunei, Viorel Atomei este determinat să continue parcursul de progres și dezvoltare în Hudești. Cu sprijinul comunității și al echipei sale de consilieri, el este pregătit să facă față provocărilor viitoare și să aducă noi realizări și îmbunătățiri pentru locuitorii săi.Viorel Atomei nu este doar un primar – este un lider care și-a dedicat întreaga viață și carieră îmbunătățirii vieții locuitorilor comunei sale. Indiferent de provocările cu care s-a confruntat, el a rămas ferm ancorat în principiile sale și a continuat să lucreze pentru binele comun. Este o figură admirată și respectată, nu doar pentru realizările sale administrative, ci și pentru calitățile sale umane.Sub conducerea lui Atomei, Hudești-ul a cunoscut o transformare spectaculoasă. De la modernizarea infrastructurii la promovarea educației și culturii, primarul a pus bazele unei comunități viabile și înfloritoare. Fiecare acțiune a sa a fost ghidată de viziunea de a face din Hudești un loc în care locuitorii să se simtă mândri și în siguranță.

Una dintre caracteristicile definitorii ale administrației lui Atomei este capacitatea sa de a-și onora promisiunile. El a demonstrat de-a lungul anilor că cuvântul său este lege, iar angajamentele sale sunt întotdeauna respectate. Această încredere reciprocă între primar și comunitate a fost fundamentul progresului în Hudești.

Primarul Viorel Atomei este cunoscut pentru dedicarea sa fără margini în slujba comunității. De-a lungul anilor, el a pus mereu interesul obștii în fruntea agendei sale, demonstrând că este un lider dedicat care acționează în beneficiul tuturor locuitorilor săi. Chiar și în fața provocărilor personale, cum ar fi lupta împotriva bolii, Atomei și-a demonstrat hotărârea și determinarea de a servi în continuare oamenii săi.

Cu sprijinul instituțiilor locale și al întregii echipe PSD, Viorel Atomei și-a asigurat locuitorii că viitorul comunei Hudești este în mâini bune. Cu o administrație solidă și un lider dedicat la cârmă, comuna este pregătită să facă față provocărilor viitoare și să continue să progreseze în direcția bună.

În concluzie, primarul Viorel Atomei reprezintă un exemplu inspirațional de leadership și devotament în administrația publică. Cu realizări remarcabile și promisiuni onorate, el a câștigat încrederea locuitorilor săi și este pregătit să continue să aducă progres și prosperitate în comuna Hudești.