O femeie de afaceri din județul Botoșani a trăit coșmarul vieții ei! În urmă cu câteva zile, botoșăneanca care deține un lanț de magazine în localitatea Lișna, a fost jefuită. Doi indivizi cu cagule au intrat în casă, i-au luat femeii telefonul, au legat-o, i-au pus o plapumă în cap, și au plecat cu o cutie de valori în care se afla o sumă mare de bani. După plecarea hoților, femeia a reușit să se elibereze și a anunțat Poliția. Din casa femeii hoții ar fi sustras un miliard de lei vechi.

Prin clipe de coșmar a trecut la sfârșitul săptămânii trecute o femeie în vârstă de 60 de ani, din localitatea Lișna, comuna Suharău. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în casa femeii au intrat doi indivizi cu fețele acoperite. Fără să scoată un sunet, au imobilizat-o și au început să îi răscolească casa.

Bărbații au găsit imediat seiful cu bani dar nu s-au mulțumit doar cu atât și au continuat să caute obiecte de valoare.

Botoșăneanca nu are dubii și spune că în mod cert, hoții și-au planificat jaful și știau precis că are bani în casă pentru că totul s-a desfășurat în mai puțin de 15 minute.

Vecinii femeii nici nu au auzit și nici n-au văzut nimic însă acum se tem pentru siguranța lor având în vedere că hoții încă sunt în libertate.

Polițiștii au intrat pe fir și caută acum hoții.

În seiful furat de hoți există informații că erau aproximativ 100 000 de lei.Citeste mai multe aici

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔