Dragi locuitori ai comunității noastre,

Cu bucurie și încredere, anunț că pun la vânzare o vacă adorabilă împreună cu vițelul său. Această mamă devotată a dat naștere deja la patru viței sănătoși și plini de viață, iar acum este pregătită să împartă această bogăție cu un alt fermier dedicat și pasionat.

Detalii despre vacă și vițel:

Vaca la a patra fătare 👶 Vițelul:  sanatos, Excelentă, producție de lapte consistentă 🌱 Regim Alimentar: Hrană naturală, pășunat pe teren verde și hrănit cu atenție 🏡 Mediu de Trăit:
Crescut într-un mediu iubitor și grijuliu

Această vacă a devenit parte a familiei noastre, iar alegerea de a o vinde vine din dorința de a împărtăși bucuria și prosperitatea pe care ne-a adus-o de-a lungul anilor. Este un animal blând, obișnuit cu interacțiunea umană și cu o personalitate plăcută.

Dacă sunteți un fermier pasionat în căutare de o vacă productivă și de un vițel sănătos, aceasta este o oportunitate pe care nu vreți să o ratați. Ne dorim să găsim un nou cămin pentru această pereche minunată, unde să primească aceeași iubire și grijă pe care le-au avut în familia noastră.

Pentru mai multe informații sau pentru a stabili o vizionare, vă rugăm să ne contactați la [număr de telefonTelefon 0743015873 ] sau [Sat Vatra Comuna Hudești -Botosani. Suntem convinși că această vacă și vițelul său vor aduce o contribuție valoroasă la orice fermă dedicată.

Mulțumim pentru interesul vostru și așteptăm cu nerăbdare să găsim o nouă casă plină de dragoste pentru această minunată vacă cu vițel.