Alianţa 2020 USR PLUS şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar al Dorohoiului. Este vorba de Valentin Dumitru Ostafi, un economist de 40 de ani care, potrivit propriei declaraţii, nu a mai făcut politică până în prezent.

Valentin Ostafi este căsătorit şi are un copil de 11 ani. A lucrat timp de 14 ani în domeniul financiar bancar iar în prezent administrează o afacere de familie.

A lucrat la Bankpost şi BRD, practic acolo sa specializat şi sa  format ca om. Ulterior a părăsit sistemul sa alăturat de soţia sa  pentru a se ocupa de o afacerea de familie unde este director economic.

 Am acceptat să intru în politică pentru că eu, din afară, am văzut anumite aspecte care nu sunt în regulă .Un om care vine acum în politică, în 2020, nu cred că ar trebui să vină să promită chestii  pentru dorohoieni. Ce pot eu să le spun dorohoienilor : hai să ne unim şi să adoptăm bunele practici ale oraşelor de succes din România. Nu trebuie să inventăm noi apa caldă şi nici roata. Trebuie să vină un grup de oameni care să nu aibă interese personale sau oarecum oculte, să fim bine intenţionaţi şi să aplicăm ceea ce au făcut bine alţii. Cei care vor fi aleşi din partea noastră vor veni să construiască, nu venim să distrugem, nu venim să spunem că tot ce s-a făcut este prost”, a spus Valentin Ostafi care a adăugat că la alegeri speră la un procent de 20 la sută.

.

 

Al doilea pe lista pentru Consiliul Local din partea Alianţei 2020 USR PLUS  este profesorul şi omul de afaceri Bogdan Amarie de la PLUS