331 de animale (oi, capre, miei și iezi) au pierit într-un incendiu produs pe raza localității Viișoara Mică. Scrum s-a făcut și construcția care le adăpostea. Atât spune proprietarul că a pierdut pentru că a dat foc unor resturi vegetale din apropierea saivanului, aflat în câmp, și a plecat acasă. S-a întâmplat în această după – amiază.

Vântul care suflă cu putere a favorizat extinderea flăcărilor, iar cantitatea mare de materiale combustibile a întreținut arderea.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit pompierii militari din Darabani, Săveni și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Viișoara și Darabani, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, mai bine de două ore.

Pompierii au reușit să mai salveze cinci capre și 10 baloți de fân.

Când necazurile și vremurile tulburi se năpustesc asupra noastră, noi, oamenii, avem puterea să le alinăm celorlalți suferința, dând dovadă de empatie și solidaritate. Cu toții am auzit de incendiul care nu a curmat doar sufletele unor animale nevinovate, ci și visurile unui tânăr aflat la început de drum. Acum, în preajma Paștelui, avem ocazia să facem bine și să îl ajutăm să-și reclădească ceea ce acest incendiu i-a distrus.

Toți cei care pot și vor să redea speranța acestei familii și să îi ajute să revină la o stare firească de viață sunt îndemnați să se adreseze la Primăria Comunei Viișoara, tel 0769081970, pentru ca ajutorul lor să fie îndreptat spre aceasta familie tânără greu încercată! sau la nr de telefon 0743578139

„Împreună, putem să alungăm deznădejdea din sufletul acestor oameni și sa le readucem speranța și puterea unui nou început!
Tahleanu Marian Iulian
Viisoara

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔