Cu tristețe în suflet și profundă durere, comunitatea Poliției Municipiului Botoșani și-a luat rămas bun de la un coleg, prieten și un profesionist desăvârșit, Agentul Șef Principal Șobîrneț Adrian. La vârsta de doar 46 de ani, Șobîrneț Adrian a plecat dintre noi, lăsând în urmă o moștenire de devotament și profesionalism.

Cu o carieră întinsă pe parcursul a peste 25 de ani, Șobîrneț Adrian și-a dedicat viața serviciului în cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Botoșani. Cunoscut pentru abilitățile sale remarcabile de investigare și pentru empatia sa incontestabilă, el a fost un mentor și un coleg respectat de către toți cei care l-au cunoscut.

Șobîrneț Adrian nu doar și-a îndeplinit îndatoririle de serviciu cu profesionalism, dar a fost și un prieten loial și un sprijin necondiționat pentru toți cei din jurul său. Cu o inimă plină de compasiune și o grijă sinceră față de colegi și comunitatea sa, el a reușit să creeze legături puternice și să aducă alinare în momente dificile.

În aceste momente de tristețe și de adâncă durere, dorim să transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei îndurerate a lui Șobîrneț Adrian. Sperăm ca amintirile frumoase și recunoștința pentru tot ce a realizat să aducă puțină alinare în aceste momente grele.

Cu toții rămânem profund recunoscători pentru contribuția sa la comunitate și pentru amprenta pe care a lăsat-o în inimile noastre. Să ne rugăm ca Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Șobîrneț Adrian și să ofere putere și alinare celor care îl plâng.