În ultimii patru ani, Consiliul Județean Botoșani a fost ca un far în noaptea furtunoasă, ghidând județul nostru spre dezvoltare și prosperitate. Prin proiectele sale, Consiliul a adus lumina progresului în fiecare colț al județului, transformând visele în realitate și promisiunile în fapte palpabile.

Pentru mine, Consiliul Județean a fost mai mult decât un simplu loc de muncă. A fost casa mea, familia mea, locul în care mi-am pus sufletul și energia. Fără o implicare totală și fără o echipă determinată, rezultatele nu ar fi fost posibile. Aici am simțit căldura și sprijinul unei comunități unite în jurul unui scop comun: bunăstarea botoșănenilor.

Proiecte și investiții pentru oameni

Consiliul Județean Botoșani a fost, fără îndoială, un grădinar al speranței, sădind semințele dezvoltării în solul bogat al județului. Proiectele inițiate de consiliu au fost precum florile ce răsar în primăvară, aducând culoare și vitalitate în viețile noastre. De la infrastructură modernizată la servicii publice îmbunătățite, fiecare realizare a fost o petală a progresului.

Astăzi, le mulțumesc din nou colegilor mei din aparatul de specialitate, celor din legislativul Consiliului Județean, primarilor și instituțiilor subordonate pentru colaborarea lor neprețuită. Împreună am fost arhitecții unui județ mai bun, punând mereu oamenii pe primul loc. Mulțumesc echipei PSD Botoșani pentru toată susținerea, implicarea și determinarea cu care am dezvoltat județul și implicit fiecare comunitate în parte.

Împreună spre viitor

Județul Botoșani nu are nevoie de începători în administrație, care promit acum un mare nimic, care nu au spus niciodată că vor continua proiectele și care incită la ură și dezbinare. Avem nevoie de oameni dedicați, de lideri care să continue să construiască pe fundația solidă pe care am așezat-o împreună.

Dragi botoșăneni, doar împreună cu dumneavoastră putem continua dezvoltarea și proiectele noastre frumoase. Împreună la bine și la greu, vom transforma fiecare piatră în temelie și fiecare vis în realitate. Împreună vom merge înainte, cu speranță și determinare, pentru a clădi un viitor luminos pentru județul nostru.

Mulțumesc din inimă tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie. Cu credință și dedicare, vom continua să fim mijlocitorii iubirii și progresului în Botoșani. Să ne rugăm ca Dumnezeu să ne călăuzească în continuare pe calea credinței și să ne ofere puterea și harul de a fi mereu farul în noaptea furtunoasă a vieții noastre comune. Amin.