Într-o dimineață fatidică de luni, o familie din Volovăț, județul Suceava, și-a pierdut viața într-un accident teribil pe raza localității Cumpărătura. Părinții și cei doi copii ai lor se întorceau de la mare când destinul a intervenit tragic.

Conform autorităților, autoturismul de teren în care se aflau aceștia tracta mașina personală defectă cu ajutorul unei platforme. Familia apelase la un bărbat din Buzău pentru a-i ajuta să ajungă acasă în siguranță după ce mașina lor s-a stricat pe drum.

În timp ce se deplasau spre casă, un autocisternă condusă de un bărbat de origine ucraineană, încărcată cu ciment, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul familiei. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, șoferul autocisternei ar fi adormit la volan, pierzând controlul vehiculului.

Impactul a fost devastator. Membrii familiei din Volovăț nu au avut nicio șansă de supraviețuire, pierzându-și viața pe loc. Imagini de la locul accidentului arată mașinile distruse și echipajele de intervenție încercând să facă față unei scene de coșmar.

Șoferul ucrainean a suferit leziuni traumatice ușoare și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Suceava pentru tratament. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, începând o investigație amănunțită pentru a stabili toate circumstanțele acestui accident tragic.

Comunitatea din Volovăț este profund afectată de această tragedie. Vecinii și prietenii familiei sunt șocați și îndurerați, oferind sprijin moral rudelor îndoliate. Un val de empatie și solidaritate a cuprins întreaga regiune, oamenii încercând să găsească modalități de a ajuta în aceste momente dificile.

Acest incident tragic servește ca un memento dureros al importanței siguranței rutiere și a vigilenței la volan. În timp ce autoritățile continuă investigațiile, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia pierdută și către toți cei afectați de acest eveniment cumplit. Tragedia de pe drumurile din Suceava ne amintește de fragilitatea vieții și de necesitatea de a prețui fiecare moment petrecut alături de cei dragi.