O localitate liniștită din județul Botoșani este zguduită de o tragedie de neînchipuit, în urma căreia o tânără de numai 19 ani și-a pierdut viața într-un mod cutremurător. Carmen Brînzei, absolventă a Colegiului Național “Octav Onicescu”, a fost descoperită sâmbătă seara, spânzurată în curtea casei familiei sale din localitatea Băiceni, comuna Curtești.

Evenimentul tragic a fost adus la cunoștința autorităților de către un membru al familiei, care a găsit-o pe Carmen fără suflare. Cu toate eforturile depuse, echipajul de intervenție ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața nefericită tinerei.

În urma acestui eveniment șocant, polițiștii au demarat o anchetă amănunțită pentru a elucida circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis, iar autoritățile fac tot posibilul să aducă lumină asupra acestui caz.

Comunitatea din Curtești este profund marcată de pierderea prematură a tinerei Carmen, iar gândurile și rugăciunile tuturor se îndreaptă către familia și cei dragi ai acesteia în aceste momente extrem de dificile.

Pe măsură ce ancheta înaintează, sperăm că adevărul va ieși la iveală, iar vinovații vor fi trași la răspundere conform legii. În astfel de momente tragice, este important ca comunitatea să stea unită și să ofere suportul necesar celor afectați de pierderea unei vieți tinere și pline de potențial.

Ne exprimăm profundul regret față de această tragedie și transmitem sincere condoleanțe familiei Brînzei. Sperăm ca amintirile frumoase cu Carmen să aducă alinare în sufletele celor care au cunoscut-o și să rămână vii în inimile noastre pentru totdeauna.