“Fostul președinte al organizației de tineret a PNL lasă în urmă un gol imens în comunitate”

Botoșani a fost zguduit de o veste tragică joi, când Tiberiu Nichiteanu, om de afaceri de succes, consilier județean și fost lider al organizației de tineret a PNL, a murit la vârsta de doar 38 de ani. Evenimentul tragic a avut loc în plină stradă, când Nichiteanu a suferit un infarct care i-a curmat viața brusc.

Fostul elev al Colegiului Național „A. T. Laurian” și absolvent al Facultății de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași se afla în plină ascensiune a carierei sale și era cunoscut în comunitate pentru implicarea sa activă în viața publică și politică.

Evenimentul a avut loc în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, care au intervenit prompt după ce Tiberiu Nichiteanu a fost găsit în stop cardio-respirator pe stradă. A fost transportat de urgență la Spitalul Județean Botoșani, unde s-au desfășurat manevre de resuscitare timp de 45 de minute. Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice, iar stopul cardio-respirator a fost declarat ireversibil, conform declarației managerului Spitalului Județean, medicul Monica Adăscăliței.

În 2022, Tiberiu Nichiteanu își sărbătorise nunta, bucurându-se de momente fericite în viața personală. Comunitatea locală îl plânge acum pe acest om dedicat, care a lăsat o amprentă profundă în lumea afacerilor și în sfera politică.

Familia, prietenii și colegii își exprimă profundul regret față de pierderea prematură a lui Tiberiu Nichiteanu, rememorându-i contribuțiile semnificative aduse comunității locale. Funeraliile vor avea loc în zilele următoare, oferind ocazia comunității să-și ia rămas-bun de la acest om deosebit, care a fost un lider și un exemplu pentru mulți.