Până pe data de 15 noiembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor pentru participarea la SESIUNEA DE ADMITERE – IANUARIE 2020 la instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

NUMĂRUL DE LOCURI APROBATE LA ŞCOLILE POSTLICEALE ALE M.A.I. PENTRU SESIUNEA DE ADMITERE IANUARIE 2020

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani
– 190 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:
– 150 locuri alocate Jandarmeriei Române;
– 5 locuri alocate Inspectoratului General de Aviație;
– 35 locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

b) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni
– 170 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:
– 150 locuri alocate Jandarmeriei Române;
– 5 locuri alocate Inspectoratului General de Aviație;
– 15 locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

Candidaţii etnici/ minoritari (romi, maghiari, alte minorităţi naţionale, etc.) care se înscriu pentru locurile alocate distinct acestora, declară pe propria răspundere apartenenţa la etnia / naţionalitatea respectivă şi depun suplimentar la dosarul de recrutare, în original, o adeverinţă care să ateste etnia de apartenenţă a candidatului, emisă de organizaţia etnică/ minoritară, constituită potrivit legii.

ALTE PRECIZĂRI:

1. Înscrierea candidaţilor se face în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00 – 12.00 şi 14.00 – 15.00, la sediul inspectoratului din municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, județul Botoşani, până la data de 15 noiembrie 2019.

2. Depunerea dosarelor de candidat în volum complet se face în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00 – 12.00 şi 14.00 – 15.00, la sediul inspectoratului din municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, județul Botoşani, până la data de 06 decembrie 2019 (inclusiv).

3. Candidaţii recrutaţi se vor informa asupra perioadei de examinare psihologică (data şi ora la care au fost planificaţi pentru susţinerea testării psihologice, documentele şi materialele necesare, locul de desfăşurare) telefonic sau pe site-ul I.J.J. Botoşani, la adresa www.jandarmeriabotosani.ro.

După depunerea dosarului în volum complet la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, vă rugăm să consultaţi frecvent site-ul instituţiei de învăţământ la care v-aţi înscris pentru consultarea tematicii şi a bibliografiei, a perioadei înscrierii candidaţilor şi organizarea concursurilor de admitere, etc.

Pentru relaţii suplimentare apelaţi numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527) iar pentru înscriere vă aşteptăm la sediul unităţii din strada I.C. Brătianu nr. 110-112 din municipiul Botoşani.
Persoane de contact: sublocotenent Lupu Cristian, plutonier adjutant Stoleru Ştefan-Virgil, plutonier major Puşcaşu Alexandru şi plutonier major Ceică Tiberiu-Mihai.

Anunțul de admitere cuprinzând toate informațiile necesare celor interesați, referitoare la condițiile legale, criteriile specifice, probele și baremele sportive a fost postat pe site-ul www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Despre instituție”/,,Carieră”/,,Anunț privind recrutarea candidaților la instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I. – sesiunea ianuarie 2020”.