Astăzi, 9 noiembrie 2021, în jurul orei 17.00 am fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Suharău, șoferul unui autoturism care circula în regim TAXI a fost deposedat prin violență de autoturism, de către clientul cu care se afla în mașină, în timpul efectuării cursei.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
Șoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-și deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp.Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, executând 10 focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale.In scurt timp s-a reușit prinderea sa, acesta fiind imobilizat și apoi identificat, în persoana unui tânăr de 32 de ani, din județul Constanța.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.