O tânără de 27 de ani, din județul Botoșani, a fost confirmată cu coronavirus. Aceasta suferă de diabet și a fost transferată de la Spitalul Municipal Dorohoi la Spitalul Județean Botoșani, în comă diabetică.

Este al doilea caz de coronavirus confirmat la Botoșani, după un bărbat de 46 de ani, care se afla în carantină. Omul venise din Italia și a intrat în carantină, dar era asimptomatic. Rezultatele testării au arătat că avea coronavirus.

Tânăra de 27 de ani de ani, din județul Botoșani, care a fost diagnosticată cu coronavirus, a intrat în contact cu mai multe cadre medicale.

Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, sâmbătă, fiind adusă de o ambulanță SMURD din cauza unor afecțiuni cronice agravate, existând suspiciunea de coronavirus. A fost consultată de doi medici infecționiști, care au spus că are pneumonie bacteriană și nu virală. Tânăra a ajuns de la Urgențe la Infecțioase, apoi pe secțiile de Diabet și Medicală, apoi pe reanimare, unde se află și acum.

A fost testată pentru coronavirus abia după 24 de ore, iar marți dimineață a venit și rezultatul: POZITIV la COVID 19. Sursa:Citeste mai multe aici