Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani efectuează cercetări față de o tânără, de 28 de ani, din comuna Rădăuți Prut, bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de  tentativă la furt calificat.

În urma probatoriului administrat de polițiști, s-a stabilit faptul că aceasta, în perioada 1-24 august 2022, ar fi sustras, din locuințele a două persoane, de 88 de ani, respectiv 85 de ani, peste 40.000 de lei și ar fi încercat să sustragă bunuri din locuința unei alte persoane, de 83 de ani, toate din comuna Rădăuți Prut.

La data de 19 septembrie 2022, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tinerei bănuită de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză, au anunțat polițiștii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔