A ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de paznicii unui iaz. Tânărul în vârstă de 24 de ani, din Mileanca, a fost diagnosticat cu  traumatism cranio-facial forte, cu echimoze la ambii ochi, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloană cervico-dorso-lombară, precum și cu fractură la nivelul a două vertebre şi traumatism de umăr. 

Din primele informații, tânărul s-ar fi aflat la braconat pește când a fost surprins de paznicii iazului. S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți. Tânărul spune, însă, că voia să meargă la o stână și că, pentru a ajunge mai repede, s-a deplasat pe malul iazului, moment în care paznicii l-au prins și au început să îl lovească cu bâtele. După altercație, tânărul a sunat la tatăl său, acesta din urmă ducându-și fiul la Spitalul din Dorohoi. Având în vedere starea în care se afla, medicii l-au direcționat pe tânăr către Spitalul de Urgență Botoșani.

De partea cealaltă, paznicii spun că tânărul era la braconat și că scandalul a izbucnit atunci când, fiind prins, acesta a încercat să fugă.

Poliția a demarat cercetări atât pentru tentativă de furt şi deţinere fără drept de unelte tip plasă monofilament, cât și pentru agresiune.   Citeste mai multe aici