Poliția Orașului Darabani a anunțat că a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 29 de ani, care ar fi profitat de încrederea unei persoane și i-ar fi sustras autoturismul pe care l-a condus mai mulți kilometri, deși nu deținea pemis de conducere și consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii au anunțat că din cercetări a reieșit faptul că la data de 7 octombrie 2022, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, de 31 de ani, din orașul Darabani, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras autoturismul și a plecat în loc necunoscut.

Ulterior, s-a stabilit faptul că apelantul, împreună cu un alt tânăr, de 29 de ani, din orașul Darabani, au petrecut timpul împreună, la un local public din aceeași localitate, iar la un moment dat, tânărul de 29 de ani, i-ar fi propus victimei să îi înmâneze cheile autoturismului pentru a-l muta, aceasta fiind de acord.

Ulterior, tânărul de 29 de ani, a plecat cu autoturismul victimei, fiind interceptat de polițiști în comuna Păltiniș, unde s-a supus indicațiilor polițiștilor de a opri autoturismul.

Deși emana halenă alcoolică, acesta a refuzat testarea alcoolscopică și prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult decât atât, tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere, conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔