La data de 22 februarie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 21 de ani, din comuna Hudești, cercetat sub aspectul comiterii infrcațiunii de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, la data de 22 februarie a.c., acesta, ar fi condus un autoturism pe Drumul Național DN 291D, din comuna Hudești, iar în urma efectuării semnalelor de oprire de către polițiști, acesta și-a continuat deplasarea și ulterior a abandonat autoturismul și a fugit pe un câmp din apropiere.

 

A fost prins și imobilizat de polițiști, ulterior fiind condus la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea a fost sustras din curtea unui bărbat, din aceeași localitate.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul infracțiunilor menționate mai sus.