Oameni buni, va invit alături de mine în această campanie ” Mai aproape de oameni” să facem fapte bune cu bucurie. Aici nu mai vorbim decât de o șansă la viață decentă, aceștia sunt viitorul de mâine, gândiți-vă că anii trec peste noi, chiar și peste acești copii!!!
Donați și vă bucurați! Hainele copiilor dvs sau chiar ale voastre pe care nu le mai folosiți, vor îmbrăca familii nevoiașe ce au atât de multă nevoie de ele, frigiderul pe care nu îl mai folosiți ar putea ajuta o familie să își depoziteze mâncarea, un cuptor cu microunde ar putea sa le încălzească mâncarea dimineața, o mașină de spălat semiautomata ar da o mână de ajutor pentru cei 5 copii.

Constatăm, de multe ori, că viața e făcută din bucurie, dar și din suferință. Uneori observăm pe cei din jur și afirmăm că s-au născut să fie doar fericiți, iar alții trăiesc într-o suferință continuă și te întrebi de unde au puterea să continue, să meargă mai departe,mai ales dacă nu au un umăr pe care să se sprijine.

Un așa caz am întâlnit și noi azi, 4 octombrie, în comuna Dângeni, sat Iacobeni. O femeie singură cu 5 copii își duc traiul lor cel simplu și plin de lipsuri în căsuța lor ponosită, cu doar două camere.
Femeia are 5 copii, din care trei sunt cu probleme neurologice.
Și povestea lor de viață este una tristă. Pailic Mariana a fost într-o relație de concubinaj din anul 2007 până în 2015 cu dnl. Ghercă Mihaiță, tatăl a 4 dintre copiii acesteia, dar după 6 luni de relație a început calvarul: era agresiv și consuma alcool. Femeia n-a mai putut rezista acestor chinuri la care era supusa si ea, și copiii,iar în urmă cu 5 ani s-a despărțit de acesta.
Acestia trăiesc din greu, alocația complementara, ajutorul social și din ce mai câștiga prin munca câmpului ca zilier sunt sursele de venit. Din partea concubinului nu primește niciun ajutor.
Vă prezentăm, mai jos, nevoile urgente ale acestei familii greu încercate cu rugămintea ca dumneavoastră, cei care citiți aceste rânduri și înțelegeți suferinta acestei familii, din puținul dvs sa oferiți un mic ajutor, lor, celor 5 copii.
Nevoi urgente: îmbrăcăminte, încălțăminte, lemne pentru iarna, aragaz, frigider, mașină de spălat.

Facem apel și la producătorii locali!
Cine dorește să sprijine ASOCIAȚIA SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE ne poate contacta zilnic la ore rezonabile.

Copiii ne-au primit cu veselie și au gustat încântați din merele dăruite de familia Katany Anitei, căreia ii mulțumim pentru generozitate și pentru faptul că a sărit în ajutor de fiecare dată când a fost nevoie.
Vă redăm, mai jos, numele, vârsta,înălțimea și mărimea la încălțăminte pentru fiecare copil din aceasta familie:
○Pailic Cristian Ionel în varsta de 16 ani
înălțime 1,78 , mărime încălțăminte 43;
○Ghercă Marian Mihai in vârsta de 10 ani , înălțime 1,40 marimea încălțăminte marime 36;
○Ghercă Antonia Anca in vârstă de 8 ani, înălțime 1,30 , marime încălțăminte 32;
○Ghercă Antonio Victor in vârstă de 6,5 ani , înălțime 1,5 marime încălțăminte 32;
○Ghercă Lorena Elena în vârstă 6,5 ani, înălțime 1,10 marime încălțăminte 31

Postăm fotografiile mai jos, acestea vor vorbi de la sine.
Descrierile noastre poate nu sunt suficiente

.

Cazul a fost preluat de la inspector asistență socială Dna. Mihaela Crețu

Toți cei care doresc să susțină
ASOCIAȚIA SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE în această campanie umanitară poate dona în cele 2 conturi deschise:

IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501
IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501