Asociația SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE organizează în data de 5 septembrie, începând cu ora 14:00, în colaborare cu Restaurant LA STRADA, primul eveniment caritabil prin care colega noastră ANCA ȘEREMET va prezenta în jur de 40 de sortimente de prăjituri naturale care sunt puse la dispoziție pentru toți cei care vor face consumație la acest restaurant, începând cu ora 14.00.
Iubitorii de prăjituri pot degusta din candy- bar.

Acest eveniment caritabil are ca scop strângerea de fonduri pentru a putea susține, în continuare, oamenii aflati in nevoi, familii, copii, tineri, oameni talentați.
Copiii de astăzi sunt viitorul de mâine!
Nu putem spera la un viitor mai bun dacă nu ne implicăm pt a dezvolta ceea ce trăim în prezent.
La eveniment vor fi puse 2 urne pentru cei care doresc să sprijine ASOCIAȚIA SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE care și-a propus să se implice activ.
În cele ce urmează, vă redăm povestea despre pasiunea doamnei Anca Șeremet, colegă și membru al Asociației ”SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE”, care reușește să ne încânte papilele gustative cu dulciuri minunate.
,,Cel mai frumos lucru în viața omului este acela de a-și transforma visul în realitate. Totodată, dacă avem visuri înseamnă că ne-am descoperit vocația. Printre acei oameni cu visuri și vocații evidențiate mă pot număra și eu.
Pasiunea mea, care s-a transformat în meserie și sursă de trai, este aceea de a mă ”juca” cu dulciurile, adică să prăjituresc.
Am deprins această aptitudine, cu talent și inspirație, în bucătăria mamei mele, de când eram copil. Pe ea o moștenesc.
Toate rețetele clasice de prăjituri le-am adaptat după gustul meu, transformându-le în produse inovatoare. Aceste prăjituri delicioase sunt realizate numai cu produse integrale, de calitate. De aceea reușesc să producă ”curcubeu” pe cerul gurii al clienților.
Am o mare bucurie pe care o pot numi chiar vis împlinit, acela fiind lansarea produselor mele într-un candy bar complex, realizat din circa 40 de sortimente de dulciuri naturale.”

Toți cei care doresc să sprijine ASOCIAȚIA SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE o pot face și în cele 2 conturi deschise:

IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501
IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501

Vă așteptăm cu drag!

Emanuel Corduneanu Telefon: 0745 811 379
Președinte  Asociație Susține-i Pe Cei De Lângă Tine