Spitalul Municipal Dorohoi continuă să se implice în îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite comunității, prin dotarea ambulatoriului său cu echipamente de ultimă generație. Într-un efort de a răspunde nevoilor variate ale pacienților, s-au achiziționat și implementat echipamente și tehnologii avansate în mai multe domenii ale medicinii.

În cadrul cabinei de Dermatovenerologie, s-a introdus un sistem de video-dermatoscopie digitală și cartografie corporală totală, care permite o evaluare detaliată a leziunilor cutanate și screening-ul eficient al cancerului de piele. De asemenea, pacienții beneficiază acum de o cabină de fototerapie UVB și UVA, utilă în tratamentul diverselor afecțiuni dermatologice precum psoriazisul, vitiligo sau eczema. Pentru tratarea hiperhidrozei axilare și palmo-plantare, a fost achiziționat un aparat de iontoforeză, oferind astfel soluții terapeutice avansate.

În Laboratorul de Recuperare Medicală și Balneofizioterapie, pacienții au acces acum la o gamă extinsă de echipamente moderne. Aparatură precum aparatul de diatermie de contact, baia galvanică sau cea de parafină sunt utilizate în procesul de recuperare și terapie fizică. Tehnologii avansate, cum ar fi aparatul LASER de înaltă intensitate sau terapia cu unde de șoc, sunt integrate pentru a facilita recuperarea în diverse afecțiuni.

De asemenea, pacienții beneficiază de o varietate de terapii complementare și de ultimă generație, cum ar fi deep oscillation, aparatul de masaj limfatic sau oscilometrul doppler. Terapia combinată cu patru canale și combinarea electroterapiei, ultrasunetelor și a LASER-ului reprezintă soluții inovatoare pentru abordarea complexă a afecțiunilor pacienților.

“Nevoile pacienților sunt prioritatea noastră și ne străduim să fim mereu în pas cu progresul tehnologic și științific în domeniul medical. Echipa noastră de medici și personal medical este dedicată oferirii celor mai bune tratamente și servicii, astfel încât pacienții să se simtă în siguranță și îngrijiți,” a subliniat dr. Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Aceste investiții în tehnologie și echipamente de ultimă generație reflectă angajamentul Spitalului Municipal Dorohoi în furnizarea unei îngrijiri medicale de înaltă calitate și în satisfacerea nevoilor complexe ale comunității locale și a celor din zonele învecinate.