Dragi prieteni ai muzicii de calitate,

Suntem încântați să anunțăm începutul sezonului de vară cu un eveniment deosebit, care îi va aduce pe scenă pe îndrăgiții noștri artiști, Culiță Sterp și Ionuț Manelistul! Joi, 13 iunie, LaVinia Cornești Darabani  vă așteaptă la un spectacol de neuitat, pregătit să vă încânte sufletele și să vă ridice moralul cu muzică live și o atmosferă vibrantă.

Programul Serii

Începând cu ora 20:00, spectacolul va debuta cu Ionuț Manelistul, care va încălzi atmosfera cu hiturile sale pline de energie și voie bună. Apoi, Culiță Sterp va prelua scena, oferindu-vă un repertoriu variat de melodii care au cucerit inimile fanilor din întreaga țară.

Bilete și Rezervări

Pentru acest eveniment special, biletele pot fi achiziționate direct de la local, înainte de spectacol. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a vă asigura locurile, deoarece acestea sunt limitate. Pentru mai multe detalii și pentru rezervări, ne puteți suna la numărul de telefon: 0736575881.

Informații Utile

  • Data: Joi, 13 iunie
  • Locația: LaVinia
  • Ora: 20:00
  • Contact: 0736575881

Nu Ratați!

Nu ratați această ocazie unică de a petrece o seară memorabilă alături de Culiță Sterp și Ionuț Manelistul. Veniți să ne bucurăm împreună de muzică bună, dans și voie bună într-o atmosferă de sărbătoare. Vă așteptăm cu drag!

LaVinia – Locul unde muzica și distracția se îmbină perfect pentru a crea amintiri de neuitat.