Asociaţia „Grup Civic” Botoşani organizează duminică, 16 august, începând cu ora 15.00, în Amfiteatrul Cornişa, un spectacol de muzică populară în cadrul căruia vor evolua îndrăgiţi artişti. Evenimentul este caritabil şi are drept scop strângerea de fonduri pentru finalizarea casei pe care asociaţia condusă de Daniel Câşlariu o ridică pentru cinci fraţi din Dobârceni.

Am reușit să strângem la un loc cei mai frumoși interpreți care ne vor delecta cu cele mai frumoase melodii. Sperăm că acest eveniment va fi unul de succes pentru a putea finaliza căsuța lui Florinel Bastic, băiatul de doar 9 ani care își crește surioarele mai mici după ce tatăl i-a părăsit și mama a fost nevoită să plece în Germania la muncă pentru a le putea asigura cele necesare”, a declarat Daniel Câșlariu.

Pentru că numărul de locuri este unul limitat, botoşănenii sunt rugaţi să-şi cumpere din timp bilete.

PUBLICITATE

În spectacolul care va fi prezentat de Iustina Irimia şi Mariana Ichim vor evolua Fetele din Botoșani, Cornelia Ciobanu, Dan Doboș, Angelica Flutur, Loredana Călin, Sorin Filip, Constantin Bahrin, Constantin Petrescu, Andreea Chisăliţă, Grigore Gherman, Andra Matei, Andrei Bălan, Diana Sârbu, Laura Oltean, Teodor Gireadă și Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”.