În satul Dumeni, comuna George Enescu din județul Botoșani, o familie se confruntă cu o tragedie devastatoare – casa lor a fost complet distrusă într-un incendiu provocat accidental de jocul cu chibriturile al copiilor. Cu toate bunurile lor consumate de flăcări, această familie a rămas fără adăpost și fără resurse esențiale pentru a-și reconstrui viața.

Într-o încercare de a aduce speranță și ajutor, Simona Elena Suhan a lansat un apel disperat către comunitate pentru a oferi suportul necesar acestei familii în momentele lor de nevoie. Prin intermediul unui apel bine structurat, Simona a detaliat necesitățile urgente ale familiei, îndemnându-i pe cei care doresc și pot să ajute să ofere un sprijin coordonat și organizat.

Printre nevoile esențiale se numără obiecte de uz casnic, cum ar fi un aragaz cu butelie, o mașină de spălat semiautomată și un frigider, precum și mobilier, paturi și lenjerii. În plus, hrana, bani și materialele de construcție sunt esențiale pentru a-i ajuta pe acești oameni să-și refacă viața.

Situația familiei este cu atât mai dificilă cu cât locuiesc temporar într-o bucătărie de vară afectată și îngustă, împreună cu bunica lor. Cu toate acestea, există o rază de speranță, deoarece Primăria a promis să ofere un container pentru locuit până când casa va fi reconstruită, iar tatăl copiilor are experiență în construcții și este hotărât să-și pună la dispoziție abilitățile pentru a-și reconstrui casa. Cu toate acestea, acesta are nevoie de materiale și de sprijin pentru a-și relua activitatea.

Pentru cei care doresc să ofere ajutor, informațiile de contact pentru familia în nevoie sunt furnizate în mod clar, împreună cu conturile bancare pentru donații. De asemenea, Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii sunt disponibili pentru a coordona eforturile de ajutor și pentru a furniza informații suplimentare.

Într-o perioadă marcată de dificultate, este esențial ca comunitatea să se mobilizeze și să arate empatie și solidaritate față de cei în suferință. Fiecare contribuție, fie că este mare sau mică, poate face o diferență semnificativă în viața acestei familii afectate de tragedie. Prin unitate și generozitate, putem oferi un suport vital și speranță pentru cei care au nevoie de ajutor în momentele lor cele mai dificile.

Mama copiilor: Hincu Sînziana, telefon: 0743951604

Tatăl copiilor: Mihai Roibu, telefon: 075061980

Locația: Dumeni, Comuna George Enescu, județul Botoșani

De asemenea, pentru donații, se pot folosi următoarele conturi bancare: Lei: RO24CECEB00008RON2255525, Beneficiar: Hrișcu Sînziana IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901 IBAN EUR: RO53BTRLEURCRT0587762901 IBAN GBP: RO11BTRLGBPCRT0587762901 Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22 Pentru orice informații suplimentare sau pentru coordonarea donațiilor, se poate contacta Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii la numărul de telefon: 0040757139794. Este important ca această situație să fie tratată cu empatie și solidaritate, iar fiecare contribuție, indiferent de mărimea ei, poate face o diferență în viața acestei familii aflate în suferință.