A venit acea perioadă din an când mai mult ca niciodată ne dorim să dăm jos armura de nepăsare și să fim mai înțelegători și mai buni cu cei din jurul nostru. Nu trebuie să-ți propui să schimbi lumea în câteva zile, însă poți aduce un plus în viața ta și a altora. Acest lucru la facut si Simona Elena  din Dorohoi o politistă de frontiera cu un suflet si o sensibilitate de invidiat.
Începe prin a dona. Sigur sunt lucruri aproape noi,care zac nefolosite prin dulapurile tale: haine, cărți, jucării etc. Dăruiește-le celor mai nevoiași ca tine.
Oricine are un vecin vârstnic căruia i-ar prinde bine un mic ajutor, te poți oferi să-i faci cumpărăturile sau să-i dai o mână de ajutor la curățenie. Tuturor ne place să primim mici atenții, așa că ar fi o idee excelentă să oferi un cadou unui coleg de serviciu care până acum nu ți-a zâmbit prea des. Ar putea fi începutul unei noi și frumoase prietenii.
Dacă vrei să faci fericit un copil, alătură-te Simonei Elena  din Dorohoi. Află mai multe detalii accesand adresa de facebook a lui https://www.facebook.com/suhan.simona.Dacă în timpul anului te plângi de lipsa timpului, acum e momentul perfect să-ți vizitezi prietenii și familia. Pe lângă clasicul cadou, nu uita să le spui cât de mult ții la ei.
Dragilor, avem cu toții posibilitatea să ne bucurăm de sentimentul acela frumos, pe care îl trăim atunci când facem un cadou din suflet.
Efortul nu e unul mare. Dar emoția se transformă într-o amintire pe viață pentru cel care primește cadoul, dar și într-o împlinire sufletească, pentru cel care îl oferă. Asta face din toata inima Simona Elena alaturi de oameni inimosi si cu suflet

Anul acesta, parcă mai mult ca în alţi ani, ne-a fost dat să auzim, să vedem lîngă noi şi să relatăm poveşti disperate de viaţă, oameni atît de afectaţi de sărăcie şi lipsuri încît nu au bani să cumpere nici cel mai mic dar copiilor de sărbători. Şi ce mai este Crăciunul atunci cînd, copil fiind, nu primeşti nimic. Iată de ce de Crăciun sărăcia doare şi mai tare, foamea e mai foame, singurătatea este mai apăsătoare. Pentru asemenea cazuri disperate comunitatea ar trebui să se mobilizeze, fiecare dintre noi ar trebui să facă ceva.
Să lăsăm aşadar la o parte consumismul exagerat din aceste zile, tonele de alimente cumpărate pe ritmuri de nesfîrşite colide, obsesia bunurilor materiale şi formalismul urărilor şi haideţi să încercăm să ne regăsim, să comunicăm, să iertăm, să iubim şi să întindem o mînă de ajutor unii altora de Crăciun.
Un cuvînt bun, o felie de pîine sau cîteva cuvinte de încurajare sînt sinonime cu speranţă  şi contează enorm. Iar asta înseamnă recunoştinţă, înseamnă să vezi partea bună a lucrurilor, să mulţumeşti cuiva din viaţa ta, să-i mulţumeşti lui Dumnezeu, să vezi de câte ori ai fost binecuvântat. Înseamnă să te bucuri, să nu consideri că totul ţi se cuvine şi să iei un antidot atât de la îndemnînă pentru toate trăirile negative.
Faceţi aşadar lucruri importante pentru voi în aceste zile şi nu uitaţi că televiziunea şi internetul ne mănâncă din timpul petrecut unii cu alţii. Sărbători cu bine tuturor! Simona Elena alături de echipa de binefacere pe care o conduce sa implicat în acest an şi la cazul nostru din Hudeşti dar şi în alte cazuri sociale din Dorohoi, din Broscăuţi , Alba,Baranca şi în alte localităţi din jurul oraşului Dorohoi.Asta e Simona Elena,sensibilă generoasa gingaşă şi un suflet mare .Jacota Florin Cătălin s-a gândit să inițieze o strângere de fonduri pentru a aduce în prag de sărbători zâmbete celor bătuți de soartă!! … in sprijin au fost taxi Jak si taxi Speed alături de Primarul comunei Broscauti si al polițiștilor de Frontieră Mulţumim taximetriştilor din Dorohoi care au contribuit cu sume de bani pentru a ajuta familiile nevoiaşe din Comună Broscăuţi facandu-le un Craciun mai fericit.Lista celor implicati la aceasta actiune.