Mihaela Mitrache,asistentă la Serviciul de Ambulanţă Darabani a murit în urma unui infarct miocardic. Aceasta avea vârsta de 45 de ani şi lucra asistenta pe ambulantă de aproximativ 25 de ani salvând multe vieţi.Mihaela a fost înmormântată azi  în cimitirul din Cornești Darabani, acolo unde a intervenit la mii de solicitări medicale, cât timp a lucrat la ambulanță. Alături de familia îndurerată au luat parte și aproape 50 de angajați ai SJA Botoșani, de la stația centrală Botoșani dar și din substații, alături de conducere și sindicat.Sirenele ambulanțelor s-au auzit la ceremonia de înmormântare.Colegii i-au adus un ultim omagiu și au fost alături de rudele femeii.Nu au lipsit prietenii acesteia,foști pacienti, dar și simple cunoștințe.

„Serviciul Județean de Ambulanta Botoșani transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate , la trecerea in neființa a colegei noastre, as medical Mitrache Mihaela ,care a activat cu dăruire și profesionalism in cadrul substației de Ambulanta din Darabani . Dumnezeu s-o odihneasca in pace ! Drum lin spre stele!”   

Mihaela Mitrache lucra la substația Darabani din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani. Femeia s-a stins din viață, vineri, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit unui anunț făcut de rudele sale.