Fără precedent!!!!! Cîțu si-a depus
mandatul de premier desemnat! Cu 15 minute înainte de votul de învestitură, dă bir cu fugiții. Nicăieri în lume nu a mai fost o asemenea situație!
Câtă iresponsabilitate! Așa înțelegeți voi #liberalii să tratați o țară aflată într-o situație complicată? #PNL, numele tău este #impostură și #minciună, nu ai vrut decât să păcălești un popor cu jocurile tale politice, în cea mai grea situație din ultimii mulți ani. Iohannis, ți-ai bătut joc de România, la modul cel mai grosolan cu putință. E o bătaie de joc la adresa Parlamentului, la adresa tuturor românilor. E o mascaradă fără sfârșit.
Este un gest de cruntă iresponsabiliate ca în aceste condiții să se joace în continuare cu soarta românilor. Oamenii așteptau instalarea unui guvern cu puteri depline, măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei.
Acum totul depinde de președintele României, toata responsabilitatea îi aparține și facem apel ca, in cel mai scurt timp, să convoace partidele la consultari pentru a avea cat mai repede un guvern.
Românii pot vedea acum singuri adevarata față a PNL și unde au putut să ducă România.
Românii se bat pe apa și pâine în supermarketuri, iar lor le arde de joaca de a guvernul. Uite guvernul, nu e guvernul.
PSD propune audieri de urgență, inclusiv în weekend, daca e nevoie.
Este al doilea guvern care își depune mandatul.
Ce rușine‼️‼️‼️  Sursa Facebook