,, Eu Vieriu Danut împreună cu un prieten, Cazan Daniel (Nikolas) am decis să facem o piesă în stil Hip-Hop,despre tragedia de la Caracal care a îngrozit România.
Sunt de părere că într-o țară membră U.E. în anul 2019 nu se poate întâmpla asemenea fădelegi.
Nu e posibil așa ceva…eu ca cetățean român nu sunt de acord să întâmple așa. Mă gândesc acum că în locul acelor fete putea fi oricine…chiar și iubita mea..credeți-mă că aș lua-o razna, nu e normal așa ceva, am ajuns să ne fie frică să ieșim pe stradă. La noi trebuie să moară oameni ca să luăm măsuri și nici în acest caz, nimeni nu face nimic.
Prin acestă piesă vrem să aducem o schimbare în România, vrem să batem cumva obrazul Poliției Române.

Scopul acestei melodii,a fost să deschidem ochii lumii, legat de ceea ce se întâmplă în țara noastră și am avut marea dorință ca piesă să fie ascultată de foarte multă lume, pentru a primii și a ne înțelege mesajul.
În prezent suntem mulțumiți de munca depusă și vă oferim această piesă scrisă din inimă, cu durere în suflet și cu drag în același timp, în memoria fetelor ucise în Caracal.
Condoleanțe pentru aceste suflete nevinovate ucise în Caracal și nu uitați români: Treziți-vă,din somnul cel de moarte!

Piesa a fost înregistrată la SwiftStudio Records și că de obicei pe partea audio  s-a ocupat Eduard iar pe partea video m-am ocupat eu. S-a muncit foarte mult pentru acestă melodie, a fost programată de pe 27 iulie și după câteva zile lungi de muncă și eforturi am reușit ca să o lansăm.

Mulțumim mult pentru sprijinul acordat. Vreau ca prin acestă piesă să schimbăm ceva în România fiindcă în caz contrar o să ne luăm adio de la țara noastră. Rămâneți pe aproape fiindcă vor urmă multe alte proiecte muzicale cu un subiect ce nu s-a mai discutat niciodată