Este o oportunitate valoroasă pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră în domeniul pompierilor și protecției civile. Sunt oferite 300 de locuri în total, dintre care 275 pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 25 pentru subofițeri administrativi.

Pentru cei interesați, este important să respecte termenele limită stabilite pentru depunerea documentelor și participarea la evaluările psihologice și fizice, precum și la proba de evaluare a cunoștințelor.

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” oferă oportunitatea unei pregătiri solide în domeniul intervențiilor de urgență și protecției civile, iar durata de școlarizare este de un an pentru ambele specializări.

:

 • Depunerea cererilor de înscriere: Ultima zi pentru depunerea cererilor de înscriere este 14 mai 2024. Cererile trebuie completate corect, semnate și trimise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurse_umane@isubotosani.ro.
 • Numărul de locuri disponibile: În total, sunt disponibile 300 de locuri pentru tinerii care doresc să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. Dintre acestea, 275 sunt destinate subofițerilor de pompieri și protecție civilă, iar 25 pentru subofițerii administrativi.
 • Calendarul concursului de admitere:
  • Până la 21 mai 2024: Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare la sediul ISU Botoșani din strada Calea Națională nr. 28 A, municipiul Botoșani.
  • Până la 21 mai 2024: Evaluarea psihologică a candidaților, conform planificării întocmite de Centrul de Psihosociologie al MAI împreună cu unitățile de recrutare.
  • 25-31 mai 2024: Evaluarea performanțelor fizice la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”, conform planificării.
  • 15 iunie 2024: Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”.
  • 19 iunie – 12 iulie 2024: Examinarea medicală, doar pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs în ordinea descrescătoare a notelor finale.
  • 19 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale pe site-ul oficial al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”.
 • Durata de școlarizare: Școlarizarea la această școală va dura un an pentru ambele specializări.
 • Informații suplimentare și acces la documente: Pentru a obține informații suplimentare și pentru a consulta condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, precum și calendarul concursului de admitere, puteți accesa pagina www.isubotosani.ro, secțiunea “carieră”.

Aceste detalii ar trebui să ofere o imagine mai clară asupra procesului de înscriere și a procedurilor de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”.