– Într-un moment de strălucire și talent autentic, Sabrina Aiacoboaie, reprezentanta Școlii Populare de Arte “George Enescu” din Botoșani, a cucerit locul întâi la prestigiosul concurs de muzică populară “Lăsați-mă să cânt”, desfășurat la Cluj-Napoca. Acest triumf remarcabil ne umple de mândrie și confirmă încă o dată valoarea tinerelor talente botoșănene pe scena națională.

Sabrina Aiacoboaie, prin vocea sa inconfundabilă și interpretările pline de suflet, a reușit să impresioneze juriul și publicul deopotrivă. Concursul “Lăsați-mă să cânt” este cunoscut pentru nivelul său înalt de dificultate și pentru concurența acerbă, reunind cei mai talentați interpreți de muzică populară din întreaga țară. Cu toate acestea, Sabrina a strălucit și a demonstrat că pasiunea, dedicarea și munca asiduă aduc rezultate de excepție.

 

Parcursul Sabrinei în lumea muzicii populare a început de la o vârstă fragedă. Susținută de familie și încurajată de profesorii de la Școala Populară de Arte “George Enescu” din Botoșani, ea a muncit neîncetat pentru a-și perfecționa tehnica vocală și pentru a-și îmbogăți repertoriul. Talentul său înnăscut, combinat cu o disciplină riguroasă și o dragoste profundă pentru muzica populară, au fost cheia succesului său.

Participarea la diverse concursuri și festivaluri a ajutat-o să-și dezvolte abilitățile și să câștige experiență scenică. Cu fiecare spectacol, Sabrina a câștigat nu doar premii, ci și aprecierea și admirația publicului și a specialiștilor din domeniu.

Momentul în care Sabrina a fost anunțată câștigătoare la Cluj-Napoca a fost unul de neuitat. Emoțiile și bucuria au fost de nedescris, iar aplauzele furtunoase ale publicului au consfințit acest moment de glorie. Sabrina a dedicat această victorie profesorilor săi, familiei și tuturor celor care au crezut în ea și au sprijinit-o pe acest drum.

Succesul Sabrinei Aiacoboaie este o dovadă că talentul, combinat cu muncă și perseverență, poate duce la realizări extraordinare. Ea reprezintă un exemplu demn de urmat pentru toți tinerii artiști care visează să își facă un nume în lumea muzicii populare.

Prin reușita sa, Sabrina aduce nu doar mândrie orașului Botoșani, ci și o rază de lumină și speranță pentru viitorul muzicii populare românești.

Felicităm din toată inima pe Sabrina Aiacoboaie pentru această realizare de excepție și îi dorim mult succes în continuare. Suntem convinși că va continua să ne încânte cu vocea sa minunată și că va duce mai departe tradiția și frumusețea muzicii populare românești. Bravo, Sabrina! Suntem mândri de tine!


Școala Populară de Arte “George Enescu” din Botoșani este o instituție de prestigiu care, de-a lungul anilor, a contribuit semnificativ la formarea și promovarea tinerelor talente din diverse domenii artistice. Cu profesori dedicați și programe de studiu variate, școala continuă să fie un pilon important al culturii și educației artistice din regiune.