Cine scrie Istoria? Istoria este scrisă întotdeauna de cei care plătesc, de “învingători”. De cei ce au în mână hăţurile. Toată istoria veche a Europei, și nu numai a ei, a fost scrisă după cerinţe, interes și “necesităţi”.

ROMÂNIA se găsește în CENTRUL EUROPEI și NU în sud-estul Europei, cum se susţine nefondat și cum este actual definit.
O altă minciună, și nu este singura, care mai persistă și în zilele noastre! Pe ce se bazează această minciună este un „mister“.

În pofida multelor dovezi, se susţine această minciună mai departe, iar ilustrele noastre căpăţâni academice sunt surdo-mute, așa ca și până acum… Da, cine plătește are “dreptate”.

Cert este că Europa NU se termină la Nistru, ci se întinde până la Munţii Urali până la Marea Caspică!


?NICOLAE DENSUŞIANU menţionează că:
„după ideile astronomice şi geografice ale Antichităţii clasice, Polul Nordic, în jurul căruia se învârtea Universul, atingea Pământul lângă Dunăre, pe teritoriul geţilor, în particular pe Munţii Rhipaei (Carpaţii Meridionali)”. 

?ALFRED HOFMANN 1820 – scrie în „Istoria Pământului” următoarele:
„Într-adevăr nicăieri nu vei putea găsi o putere de înţelegere mai rapidă, o minte mai deschisă, un spirit mai ager, însoţit de mlădierile purtării, aşa cum o afli la cel din urmă rumun. Acest popor ridicat prin instrucţie ar fi apt să se găsească în fruntea culturii spirituale a Umanităţii. Şi ca o completare, limba sa este atât de bogată şi armonioasă, că s-ar potrivi celui mai cult popor de pe Pamânt. RUMANIA nu este buricul Pământului, ci AXA UNIVERSULUI”.
OSIA sau AXA în jurul căreia se învârte Cerul, trecea prin Centrul Pământului, deci Universul şi Terra aveau o axă comună numită AXIS MUNDI, Axa Pământului.
Leagănul omenirii, care se află în spaţiul carpato-danubiano-pontic, adică în România de astăzi, localizează această Axă a Pământului, și anume pe muntele sfânt al Geţilor, pe KogaIon.
În Masivului Bucegi, unde, potrivit masurătorilor radiestezice, se afla această Axis Mundi (Axa Lumii) considerată de initiaţi și Vortexul principal energetic al Planetei.


Ca atare, ROMÂNIA este CENTRUL Pământului… Și exact asta se ascunde!

Aceste adevăruri deranjeză pe multi, nu se vrea ca lumea și noi să aflăm acest fapt. Acum știm!
În pofida tuturor încercărilor de a ne șterge din istorie, de a ne fura identitatea, de a ne schimba originea noastră getică, nimic NU a funcţionat. Suntem și astăzi aici, unde ne-am născut, aici de zeci de milenii.

Există mult prea multe dovezi ale originii noastre, dovezi incontestabile și infailibile care nu se pot “șterge”!

️ROMÂNIA este leagănul civilizaţiei, Vatra Europei și nu numai a ei. Iată încă un motiv de mândrie naţională!

Da, pe acest Pământ străbun și sfânt ne-am născut NOI, urmașii magnificilor Pelasgo-Geţi.
Ce înălţător!

Autor: Carmen Pankau

☀️️NIASCHARIAN! – Să renaștem! 

Citeste mai multe aici