Primarul comunei Hudeşti din judeţul Botoşani, Viorel Atomei, a câștigat detașat alegerile pentru al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judeţ.

Domnul Atomei Viorel, care deţine funcţia de primar din 1990, s-a înscris în competiţia electorală din partea Partidului Social Democrat. Decizia unei noi candidaturi a fost luată ca urmare a nevoii de continuitate în administraţia comunei, dar şi ca urmare a faptului că are mai multe proiecte care sunt în derulare și vor fi finalizate. Rezultatele alegerilor au dovedit că hudeștenii au ales continuitatea și nu de experimentul. În urma unei munci susținute, având alături o echipă performantă în comuna Hudești s-au realizat și se vor continua obiectivele de investiții pentru toți locuitorii comunei.

,,Oamenii pe primul loc!”este deviza domnului primar și a domnilor consileri, împreună formând o echipă imbatabilă spre folosul comunității.

Comuna Hudeşti, situată în zona de Nord a judeţului Botoşani, la frontiera cu Ucraina, are 6.133 de locuitori, ea fiind compusă din satele Alba, Baranca, Başeu, Hudeşti, Mlenăuţi şi Vatra.

Urăm succes și multă putere de muncă domnului primar și echipei de consilieri!