Potrivit sitelui https://btonline.ro/  primarul orașului Săveni intenționează să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Dupa trei mandate de primar la Săveni, Relu Tîrzioru își dorește o funcție mai importantă.

Odată cu terminarea alegerilor prezidențiale, partidele încep să se pregătească pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie a anului viitor. Bătălia mare va fi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Atât PNL cât și PSD au mai multe variante în momentul de față iar desemnarea candidaților va fi cel mai probabil la începutul anului viitor. Printre cei interesați să candideze la funcția de președinte al  Consiliului Județea este și Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

“Nu aș putea să zic că îmi doresc neapărat. Sunt foarte multe răutăți aduse la adresa mea. Am văzut un cotidian care o dată la două-trei zile scrie ceva de Relu Tîrzioru. Nu e exclus să candidez. Aș face o bună treabă dacă aș fi președintele Consiliului Județean și așa cum mă cunoaște lumea în județul Botoșani și orașul Săveni, cred că deja am demonstrat ce era de demonstrat. Nu pot decât să-mi pun priceperea mea la îndemâna celor mulți pentru mai multă prosperitate”, a declarat Relu Tîrzioru.

Relu Tîrzioru nu este singurul social democrat care își dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. În interiorul partidului și-au mai exprimat aceast intenție senatorul Lucian Trufin, Costică Macaleți, actualul președinte al Consiliului Județean, precum și Dorin Birta, vicepreședinte al  Consiliului Județean.

Distribuie pe: