Un spectacol de neratat, o seară de neuitat și o finală pe care cei de acasă au urmărit-o cu atenție la fiecare minut! Rareș Prisacariu a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Rareș a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin versurile recitate și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.
                                                           Aseară a fost cu adevărat MAGIE!!!
Datorită dumneavoastră, oamenilor de acasă, Rareș a avut onoarea de a primi Trofeul sezonului 13 Romanii au talent. Am trăit cea mai frumoasă experiență și unul dintre cele mai emoționante momente din viețile noastre. Nu am scris niciodată, public, cât de mult înseamnă Rareș pentru noi, dar simt să spun că astăzi și mereu suntem mândri de fiecare moment în care reprezintă cu succes locul natal. Despre asta este vorba, despre încrederea oamenilor care l-au apreciat și l-au susținut pe Rareș să poată evolua pe un drum frumos. Vă mulțumim, cu tot sufletul, pentru nenumăratele mesaje, pentru fiecare gând transmis și pentru că împărtășiți, alături de noi, bucuria unui moment unic. Poate nu reușim să răspundem fiecărui mesaj individual, dar vă asigurăm de tot respectul și prețuirea noastră!
Vă îmbrățișăm și vă trimitem toate gândurile frumoase! a spus cu lacrimi de bucurie mama lui Rareș

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 13, Rareș: ”Mă simt foarte bine, sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”.