Botoșani, România – Partidul Social Democrat (PSD) rămâne dedicat unei campanii pozitive și centrate pe soluții, în ciuda provocărilor și insultelor aruncate de alți candidați. Într-o declarație recentă, reprezentanții PSD au subliniat importanța concentrării pe propuneri constructive și pe experiența administrativă solidă a candidatului lor pentru Consiliul Județean, Lucian Trufin.

“Eu nu intru în astfel de scandaluri cu niciun candidat”, a declarat un membru al echipei PSD. “Am spus de la început că PSD va face o campanie pozitivă centrată pe soluții. Deci noi vom prezenta soluțiile noastre. Ceilalți să rămână cu scandalurile.”

Lucian Trufin, candidat PSD pentru Consiliul Județean, este recunoscut pentru experiența sa vastă în administrația publică și pentru realizările sale semnificative. “Noi am spus că Lucian Trufin este singurul candidat pentru Consiliul Județean cu experiență administrativă, ceea ce e adevărat. Alții sunt începători pentru că nu au nicio zi în administrația publică, ceea ce este iar adevărat”, a adăugat sursa PSD.

Printre realizările notabile ale lui Lucian Trufin se numără scrierea și implementarea de proiecte europene, înființarea unei școli de meserii care a devenit un model de succes, elaborarea de legi pentru fermierii români și înregistrarea unui produs fabricat în Botoșani la nivel european.

“Lucian Trufin este pregătit pentru această funcție, a scris proiecte europene, a înființat o școală de meserii care e un model de succes, a făcut legi pentru fermierii români, a înregistrat la nivel european un produs fabricat în Botoșani”, a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD. “Lucian Trufin știe exact ce are de făcut din prima zi, ca să nu pierdem banii europeni pe care i-am obținut prin multă muncă pentru județul nostru.”

Detalii complete despre soluțiile propuse de Lucian Trufin pentru județul Botoșani pot fi găsite pe website-ul TRUFINLUCIAN.RO.

PSD Botoșani continuă să își demonstreze angajamentul față de o campanie electorală bazată pe respect și propuneri viabile, refuzând să răspundă la provocările și jignirile adversarilor politici. Organizația județeană rămâne fermă în a oferi cetățenilor soluții concrete și rezultate tangibile pentru un viitor mai bun al județului Botoșani.

Partidul Social Democrat – Organizația județeană Botoșani, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.