Într-un efort de a spori securitatea și a asigura un mediu mai sigur pentru locuitorii săi, comuna Mihai Eminescu a implementat cu succes un proiect de investiții privind monitorizarea cu camere de supraveghere. Inițiativa, coordonată de către primarul Dumitru-Verginel Gireadă, a reprezentat un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii siguranței comunității.

Proiectul, deja finalizat cu succes, a constat în instalarea unui sistem modern de camere de supraveghere în zonele cheie ale comunei. Această rețea de monitorizare are scopul de a detecta și preveni infracțiunile, precum și de a asigura o prezență vizuală în timp real a evenimentelor din comunitate.

Primarul Gireadă a declarat cu mândrie că acest proiect de investiții nu este doar o realizare tehnologică, ci și o dovadă a angajamentului față de siguranța cetățenilor. “Siguranța comunității noastre este o prioritate, iar această investiție este un pas important în această direcție. Vrem ca fiecare locuitor să se simtă în siguranță și protejat în propriul său mediu”, a subliniat primarul.

Cu rezultatele pozitive obținute din prima fază a proiectului, autoritățile locale au planuri ambițioase pentru viitor. În anul următor, se prevede extinderea rețelei de monitorizare pentru a acoperi întreaga comună Mihai Eminescu. Această etapă de extindere este menită să ofere o acoperire mai largă și să asigure o protecție sporită pentru toți locuitorii, indiferent de zona în care se află.

Prin această inițiativă, comuna Mihai Eminescu demonstrează că este preocupată de binele comunității sale și că investește în tehnologie pentru a crea un mediu mai sigur și mai securizat. Implementarea unui sistem de monitorizare cu camere de supraveghere nu numai că descurajează infracțiunile, dar oferă și o resursă valoroasă pentru investigarea evenimentelor în cazul unei situații neplăcute.

În concluzie, proiectul de supraveghere cu camere din comuna Mihai Eminescu nu este doar un succes în prezent, ci deschide și calea pentru îmbunătățiri viitoare. Comunitatea și autoritățile locale colaborează pentru a crea un mediu sigur și protejat, iar extinderea planificată pentru anul următor promite să consolideze această inițiativă și să ofere o acoperire completă pentru întreaga comună.