În cadrul Programului 10 pentru Botoșani, Consiliul Județean adoptă o abordare proactivă pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate în întregul județ. Una dintre inițiativele cheie este achiziționarea de unități medicale mobile, o soluție inovatoare care aduce asistența medicală direct la ușa cetățenilor.

Unitățile medicale mobile sunt echipate cu personal calificat și echipamente necesare pentru a oferi servicii medicale de calitate în comunitățile din întregul județ. Această inițiativă este axată pe evaluarea stării de sănătate a copiilor, vârstnicilor și a persoanelor vulnerabile, cu scopul de a identifica și preveni bolile cronice și afecțiunile în stadii incipiente.

Prin aducerea cabinetului medical direct la locuințele botoșănenilor, se elimină barierele de acces la serviciile de sănătate, asigurându-se că niciun locuitor nu este neglijat sau uitat în ceea ce privește îngrijirea medicală. Acest demers este esențial pentru promovarea sănătății și prevenirea îmbolnăvirilor, contribuind la reducerea costurilor asociate cu tratamentele și spitalizările ulterioare.

Prin investiția în aceste unități medicale mobile, Consiliul Județean demonstrează angajamentul său față de sănătatea și bunăstarea comunității, consolidând infrastructura medicală a județului și oferind cetățenilor acces la servicii de sănătate moderne și eficiente.

Împreună, continuăm să construim un viitor sănătos și prosper pentru locuitorii județului Botoșani, investind într-un sistem medical solid și orientat către nevoile reale ale comunității. Pentru mai multe informații despre Programul 10 pentru Botoșani și alte proiecte de dezvoltare, vă invităm să vizitați www.TRUFINLUCIAN.ro.