Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul s-a sinucis cu arma de vânătoare, care a fost găsită lângă el.Bărbatul în vârstă de 51 de ani preda la școala din Bucecea. Miercuri dimineață, două colege de cancelarie i-au observat mașina oprită lângă o pădure, în drumul lor spre serviciu.

După ce profesorul nu s-a prezentat la ore, în drum spre casă, cele două femei au trecut din nou pe lângă mașina acestuia, li s-a părut suspect și au oprit să îl caute în zonă, potrivit Antena3CNN.

Acestea l-au găsit la aproximativ zece metri distanță de mașină, în pădure, la ieșirea din Cucorăni.

Se pare că bărbatul s-a sinucis cu arma de vânătoare, care a fost găsită lângă el.Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul s-a sinucis cu arma de vânătoare, care a fost găsită lângă el.

Tragedia s-a petrecut miercuri, apelul la 112 fiind făcut la ora 14.00. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Inginerul Sorin Daniel I., profesor la liceul din Bucecea, avea 51 de ani și locuia în municipiul Botoșani.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, miercuri, în jurul orei 14:00, printr-un apel la 112 s-a anunțat că pe marginea drumului național D.N. 29 C, la ieșirea din localitatea Cucorăni, a fost găsită o persoană inconștientă.

În urma deplasării la fața locului a fost identificat un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care prezenta o plagă prin împușcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare.

Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului.

Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deținător legal de armă de vânătoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.