În ziua sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Fetele din Botoșani au înfăptuit Unirea prin cântec, petrecând în inima Republicii Moldova, la Chișinău, alături de cei mai iubiți artiști ai momentului.

Au trăit emoții de nedescris pe scena celei de-a XIII-a ediții a spectacolului concurs „Potcoava de Aur”, în acompaniementul Orchestrei Advahov, dirijată de Vitalie și Vasile Advahov.

„Ziua de 1 Decembrie 2018 va rămâne adânc întipărită în amintirile noastre, întrucât am avut onoarea de a cânta în cadrul celui mai important eveniment muzical al Moldovei și bucuria de a ne întoarce acasă cu cel mai râvnit premiu, trofeul „Potcoava de Aur”, decernat în urma succesului cântecului Hai la Botoșani”,

A fost mesajul Fetelor de la Botoșani

Iustina Irimia Cenușă, Lorena Elena Dupu, Loredana Călin și Mazăre Simona, adică Fetele din Botoșani au fost singurele artiste din județul Botoșani invitate la acest eveniment muzical de anvergură, organizat la cel mai înalt nivel de profesionalism, în care se premiază, în urma sondajelor, cei mai iubiți și ascultați artiști din Republica Moldova.

Piesa „Hai la Botoșani” a fost lansată anul trecut, în toamnă și a înregistrat un succes record atât pe plan local cât și la nivel național. Cele patru artiste au reușit prin talentul lor să promoveze Botoșaniul într-un mod extraordinar, fiind invitate la televiziuni naționale și tot felul de spectacole importante.Sursa:https://botosaneanul.ro/