Primarul Viorel Atomei, însoțit de familia sa, s-a prezentat astăzi în satul Baranca pentru a-și exercita dreptul de vot în cadrul alegerilor locale, parlamentare și județene. Evenimentul a avut loc în incinta secției de votare nr. 279, situată la Școala Generală din Baranca.

Cu acest prilej, primarul a subliniat importanța participării la procesul electoral și a încurajat toți cetățenii să își exprime opțiunea la urne. “Este esențial ca fiecare dintre noi să participe la aceste alegeri, să își exercite dreptul de vot și să contribuie astfel la dezvoltarea comunității noastre. Fiecare vot contează și reprezintă un pas înainte pentru viitorul nostru,” a declarat Viorel Atomei.

Însoțit de soția sa,de cei doi copii și de nepotul care a votat pentru prima data, primarul a dorit să dea un exemplu de implicare civică și responsabilitate socială. După ce și-au exercitat dreptul de vot, familia Atomei a fost întâmpinată de mai mulți săteni, cu care au discutat despre importanța alegerilor și despre viitorul comunității.

Alegerile de astăzi sunt cruciale pentru viitorul satului Baranca și al întregii regiuni, fiind un prilej pentru locuitori de a-și alege reprezentanții locali și naționali. Participarea primarului la vot, alături de familia sa, transmite un mesaj puternic de unitate și implicare în viața comunității.

În încheiere, primarul Viorel Atomei a reiterat importanța solidarității și a muncii în echipă pentru binele comun. “Sper ca exemplul nostru să inspire și pe alții să vină la vot. Împreună putem construi un viitor mai bun pentru copiii noștri și pentru întreaga comunitate,” a adăugat acesta.

Ziua de votare a continuat într-o atmosferă calmă și ordonată, cu o prezență semnificativă la urne, reflectând dorința locuitorilor de a contribui activ la bunul mers al comunității lor.