Diminuarea în prima fază a bugetului destinat implementării proiectelor de investiții derulate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, a creat confuzii la nivelul unor comune botoșănene.

În opinia unor primari de comune, decontările până în acest moment sunt în grafic, dar au fost și cazuri în care, unele unități administrativ teritoriale au solicitat decontări de fonduri pentru lucrări fictive.

Se știu acei primari care au solicitat decontări pentru lucrări care nu s-au efectuat. Au apelat la tot felul de tertipuri pentru a încasa fonduri nejustificate. Primarii care au implementat proiectele conform legii, nu au avut și nici nu vor avea probleme cu decontarea costurilor la investiții, a declarat primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu.La nivelul comunei Păltiniș, sunt proiecte în derulare la capitolul de construcții poduri și podețe în valoare de peste 1,5 milioane de lei, dar și pentru alimentarea cu apă, investiție ce depășește 9 milioane de lei. Citează cei de la Citeste mai multe aici!

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔