Primarul actual al comunei Hudeşti,preşedintele PSD Hudeşti Viorel Atomei și-a depus astăzi 17 August 2020 candidatura oficială pentru al VIII-ulea
mandat pentru funcţia de primar.Tot astăzi au fost înregistrate şi dosarele de candidaţi ai PSD Hudeşti pentru functile de consilieri locali.,,Dragi Hudeșteni,cu voia bunului Dumnezeu şi cu ajutorul dumneavoastră am petrecut șapte mandate de primar în Comună Hudeşti şi astăzi 17 august,mi-am depus mandatul pentru a fi primar încă 4 ani la nivelul comunei Hudeşti.Am fost alături de dumneavoastră 7 mandate, am petrecut 30 de ani inpreuna, 30 de ani cu bucuri, 30 de ani cu necazuri ,30 de anicu probleme. 30 de ani în care am făcut ceva pentru comunitatea noastră şi doresc ca inpreună să mergem mai departe şi să rezolvăm problemele, care mai sunt în comună.

Am rezolvat multe probleme, dar mai sunt multe de rezolvat, toate le vom face impreună alături cu echipa PSD, de aceea vă rog să fiţi alături de mine, să mergem mai departe. Nu v-am dezamăgit şi nici nu doresc să vă dezamagesc, în urmatoru mandat. Vă aştept la vot pe 27 Septembrie şi votaţi cu încredere,ECHIPA PSDa declarat actualul primar Viorel Atomei.