În fiecare an Primăria Hudeşti organizează Balul Gospodarilor, manifestare la care participă familii de oameni gospodari din comuna Hudeşti, fii ai satului ,dar şi oameni din împrejurimi care iubesc cântecele şi jocurile populare.

Aşa cum am aflat de la primarul Viorel Atomei ca pregătirile pentru organizarea acestui bal care va avea loc pe 28 Ianuarie 2023, începând cu ora 19:00 în Căminul Cultural din Hudeşti  și va cânta Formaţia Royal Band din Darabani.
Bal al Gospodarilor organizat în fiecare an, la sfârsitul lunii Ianuarie este o tradiție pe care o ducem cu mândrie mai departe și pe care nu dorim să o pierdem. Va fi un bal de la care nu ai cum să lipseşti, iar Formaţia Royal Band alături de invitaţii speciali Bianca Baltă fica a satulu  şi maestrul  Dan  Doboș, managerul Rapsozilor Botoșanilor, care  vor fi responsabili pentru bună dispoziţie ‘’ a precizat domnul primar Viorel Atomei.
Balul Gospodarilor începe sâmbătă la ora 19:00 şi ţine până în zorii zilei de duminică, iar participanţii dovedesc că ştiu să conserve tradiţia şi obiceiurile în aceste locuri. 

                                               Vă aşteptăm cu drag în număr cât mai mare!