Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent, azi, la Botoșani, în cadrul unui turneu electoral prin nordul țării.
Însoțit de Paul Stănescu, Vasile Dâncu, Eugen Bejinariu și parlamentarii locali Doina Federovici, Marius Budăi, vicepreședintele CJ Botoșani, Dorin Birta și primarii din zonă, oficialul a vizitat câteva dintre obiectivele realizate în comuna Șendriceni, cu fonduri de la Bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

O școală și o grădiniță moderne, pentru câteva sute de elevi și preșcolari, precum și Căminul Cultural din localitate, care va găzdui și Biblioteca Comunală, investiții extrem de importante pentru întreaga comunitate, realizate în numai 4 ani de mandat.
Atât președintele Marcel Ciolacu, cât și candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, senatorul Doina Federovici, au apreciat administrația locală de la Șendriceni ca exemplu de bună practică.

Cu această ocazie, liderul social democrat a avansat ideea amânării alegerilor locale sau comasarea acestora cu cele parlamentare, pentru siguranța cetățenilor, în situașia în are Guvernul va amana inceperea anului scolar.

„Primarii noștri și-au făcut treaba, în condiții foarte grele, astfel încât copiii să se întoarcă în siguranță la școală. Guvernul mai mult i-a încurcat cu tot felul de norme și măsuri aberante.

Am fost azi la Șendriceni, în județul Botoșani, unde primarul a reușit să acceseze fonduri și să facă o școală modernă. Copiii au aici condiții ca la oraș.

Guvernul când are de gând să își respecte promisiunile?! Să trimită odată tabletele și măștile? Și să dubleze alocațiile?!”, a declarat Marcel Ciolacu, presedintele PSD.

Delegația Social Democrată a lansat, apoi, în Parcul primăriei,Pachetul Social pentru stimularea natalității pentru municipiul și județul Botoșani, după care a avut o întâlnire cu membrii de partid.Sursa :http://botosaniexclusiv.ro/