Premierul Ludovic Orban afirmă că în perioada urmează restructurarea aparatului bugetar printr-un proces care va veni de la sine. Angajații care doar plimbă hârtiile nu își vor mai avea rostul odată cu digitalizarea administrației.

Ludovic Orban a spus că cel puțin în ultimii șapte ani nu a existat nicio intenție de a digitaliza în vreun fel administrația. Prin urmare, lucrurile nu s-au mișcat deloc în această direcție.

„Asta oricum se petrece. Restructurarea vine de la sine. Atâta timp cât introduci aplicaţii care permit reducerea numărului de operaţiuni, care permit interacţiunea directă a beneficiarilor, care introduc foarte bine fluxul direct, desigur că va exista o consecinţă că unii dintre angajaţi, angajaţi care şi acum plimbă hârtii, nu îşi vor avea rostul.

Lucrul acesta se va petrece pe măsura timpului. La nivelul administraţiei, în special al administraţiei centrale, timp de şapte ani de zile nu a existat nicio mişcare în direcţia digitalizării”, a declarat Ludovic Orban într-un interviu la Digi24.

 

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔