La data de 6 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani a fost găsit pe un teren din extravilanul comunei Viisoara, prezentând leziuni fizice.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că bărbatul de 46 de ani, în timp ce pășuna ovinele, pe un teren din extravilanul localității Viișoara, împreună cu fiul său, s-ar fi întâlnit cu alte trei persoane cunoscute și ar fi consumat băuturi alcoolice cu acestea.

Ulterior, victima, fiind însoțită de fiul acesteia, în timp ce se deplasa în altă zona cu ovinele, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, rostogolindu-se de mai multe ori pe un teren accidentat și apoi într-o lizieră de arbuști.

Fiul victimei a alertat familia, fiind solicitată intervenția echipajelor medicale pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, polițiștii judiciariști din cadrul Poliției Orașului Darabani au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-au produs leziunile fizice ale victimei.

De asemena, a fost dispusă și efectuarea unei expertize medico legale, care va stabili cu exactitatea natura și cauza leziunilor pe care le prezintă victima.