La data de 22.06.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Pacea au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitatea Mihai Eminescu.

În urma verificărilor efectuate  s-a stabilit faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehiculele suspendat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

La data de 23.06.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Şoseaua Iaşului, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

          La data de 23.06.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 29, în localitatea Mihăileni,  au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din oraşul Flămânzi.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l acool pur în aerul expirat.   Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 23.06.2019, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 208, în localitatea Curteşti, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 23.06.2019, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu  au oprit pentru control pe raza localităţii  Rădăuţi Prut un autoturism condus de  un bărbat de 61 de ani.

Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.