La data de 25.06.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în localitatea Vorona Mare au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în  urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 25.06.2019,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Pajiştei, care nu avea montate plăcuţele de înmatriculare.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani, din municipiul Botoşani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.