Un șofer din localitatea Darabani, județul Botoșani, a pus pe jar toată poliția din zonă, după ce a refuzat să oprească la semnalele organelor de control. Oamenii legii au plecat în urmărirea lui, au tras nu mai puțin de 20 focuri de armă, însă acesta a reușit să scape după ce a intrat cu mașina pe câmp.

Șoferul unui autoturism marca Toyota Rav 4 a reușit să fugă de o patrulă mixtă compusă din polițiști și jandarmi chiar și după ce s-au tras mai multe focuri de armă, susțin surse din cadrul poliției.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Darabani, județul Botoșani, și totul a început după ce șoferul nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor și chiar a intenționat să acroșeze autospeciala de poliție.

S-a procedat la urmărire, iar pe raza localității Concești polițistul a executat 17 focuri cu pistolul din dotare și jandarmul 3 focuri, în plan vertical și în direcția autoturismului, fără a se reuși oprirea acestuia.

Conducătorul auto a intrat pe un câmp unde nu a mai putut fi urmărit. În sprijin au fost redirecționate mai multe echipaje.