Moarte şocantă. O femeie de 49 de ani a fost găsită fără suflare în grădina casei. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către concubinul acesteia, în localitatea Havârna.

Bărbatul nu o găsea pe iubita lui de câteva zeci de minute prin casă şi acesta nici nu răspundea la telefon sau când era strigată. Bărbatul a crezut iniţial că femeia a plecat de acasă pe la vecini, însă a realizat că papucii erau acasă. Atunci, bărbatul a început să caute prin gospodărie, într-o anexă, dar şi în curtea casei. În momentul în care a ajuns în grădină, acesta a rămas şocat. Femeia cu care trăia era căzută pe pământ, fără suflare. Speriat, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă, însă din păcate asistenţii nu au putut decât să constate decesul. Astfel, cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a declanşat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. „A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea unei autopsii”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei, femeia ar fi luat mai multe înghiţituri de clor înainte de a fost găsită moartă. Autopsia poliţiei va stabili cu exactitate cauza decesului, aceasta nesuferind de afecțiuni cronice.