Irina Loredana Stănculescu, avocat în București din 2000, angajată timp de șase ani la Petrom și apoi din nou avocat la casele “Mușetescu, Stănculescu și Asociații” și  “Stănculescu, David și Asociații” o înlocuiește la Consulatul General al României la Cernăuți pe Eleonora Moldovan 

irina-loredana-stanculescu

           Irina Loredana Stănculescu. Foto: sdalaw.ro

În Monitorul Oficial au fost publicate, joi, hotărâri privind rechemarea și numirea unor consuli generali printre care și cel de la Cernăuți, Eleonora Moldovan. Ea a fost rechemată din ­ca­litatea șef al Consulatului General al României la Cernăuți, Ucraina, urmând ca funcția să fie preluată de Irina Loredana Stănculescu.

 

În ceea ce privește referințele despre viitorul șef al consulatului general al României de la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, menționăm că este avocat în București, și-a început cariera în anul 2000 – sub îndrumarea avocatului Dumitru Gazetovici, fost președinte al Secției Civile la Înalta Curte de Casație și Justiție – iar în anul 2002 devine din avocat stagiar, avocat definitiv în profesie.

Cariera profesională și-a continuat-o în cadrul Societății Naționale a Petrolului Petrom, timp de șase ani dobândind experiență profesională despre care spune că „s-a completat cu atribuțiile ­ma­nageriale specifice anumitor funcții, precum cea de Director al Departamentului juridic sau cea de Consilier pe probleme juridice al Directorului General”. Tot în cadrul Petrom, a coordonat departamentul de relații cu autoritățile și a făcut parte, în calitate de membru, din Comisia cu atribuții pe Legea 10/2001. De asemenea, a fost membru A.G.A și C.A. la companii în care Petrom S.A. deținea pachetul majoritar.

Totodată, a reprezentat Societatea Națională a Petrolului Petrom S.A. ca membru în cadrul Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei și a făcut parte din colectivul Consiliului Legislativ din cadrul Agenției Naționale de Reglementări în Domeniul Gazelor Naturale precum și în Domeniul Energiei .Noi cei de la https://www.glasulnordului.ro/ii dorim mult succes în noua activitate ca şi Consul General la Cernăuţi Sursa Citeste mai multe aici

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔